LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

K.Putins/ K. K.Matuzels 4.v. PK 6.posmā junioriem

Vakar un šodien Vācijā Vintenbergas trasē risinājās Pasaules kausa izcīņas 6.posms kamaniņu sportā junioriem. Sacensībās piedalījās arī Latvijas junioru un jauniešu izlases.


Augsto 4.vietu divvietīgo ekipāžu konkurencē izcīnīja mūsu junioru izlases ekipāža Kristens Putins/ Kārlis Krišs Matuzels. Sacensību uzvarējātiem Trojer David/Knoll Philip no Austrijas puiši piekāpās vien 0.580 sekundes.


Junioru konkurencē, kur uz starta devās 19 jaunie sportisti labāko sniegumu no latviešiem demonstrēja Kristers Aparjods, kurš ierindojās 7.vietā. Ralfs Bērziņš palika 15.pozīcijā, bet Gunārs Bergs no cīņas izstājās, jo veica tikai vienu braucienu. Diemžēl arī Alise Evelīna Mitkus šī paša iemesla dēļ no cīņas izstājās.


Jauniešiem A vecuma grupā, kur startēja 44 sportisti 16.vietu ieguva Roberts Plūme. Viņš arī bija labākais no mūsu jauniešiem. Edgars Karnītis palika 21.pozīcijā.


Jaunietēm šai pašā vecuma grupā (25 dalībnieces) 12.vietā palika Anda Upīte. Kate Keita Farenhorsta ierindojās 18.pozīcijā, bet Zelma Bite veica tikai vienu braucienu.


 

2015.02.07. 7327
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK