LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijai komandu stafetē sudrabs

Eberspächer Pasaules kausa devītais posms un līdz ar to arī 2023./2024. gada starptautiskā kamaniņu sporta sezona noslēdzās ar komandu stafeti, kurā Latviju pārstāvēja Elīna Ieva Vītola, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Kristers Aparjods un Anda Upīte/Zane Kaluma.

Latvieši trasē devās ar ceturto kārtas numuru un cīņā pret Itālijas komandu tos pārspēja par 1.544 sekundēm. Tomēr Vācijas valstsvienība pārspēja mājiniekus par 0.141 sekundi, nobīdot tos uz otro pozīciju. Trešajā vietā ieridojās ASV komanda, kas viņiem garantēja nepieciešamo punktu skaitu, lai arī Komandu stafetes kopvērtējumā izcīnītu trešo pozīciju.

Uzvaru sešu Komandu stafešu kopvērtējumā ar izcīnītiem 540 punktiem izcīnīja Vācija. Otrajā vietā Austrija, kuriem 446 punkti, bet trešajā jau pieminētā ASV komanda, kuriem 410 punkti. Savukārt, Latvija tūlīt aiz goda pjedestāla, ceturtajā pozīcijā, ar izcīnītiem 380 punktiem.

Lai arī starptautiskā kamaniņu sporta sezona ir noslēgusies, latviešiem priekšā vēl vienas sacensības – Latvijas čempionāts, kas norisināsies 8. martā.

 

 

2024.03.03. 607
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK