LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Junioriem un jauniešiem veiksmīgs starts PK 5.posmā

Šīs nedēļas nogalā Austrijā risinājās Pasaules kausa izcīņas 5.posms kamaniņu sportā junioriem un jauniešiem A vecuma grupā. Tajā startēja arī mūsu izlases. Un kārtējo reizi pierādīja - mēs esam komanda.


Arī šoreiz junioru konkurencē '' komandu stafetē''  mūsu komanda, kuras sastāvā ir Kendija Aparjode, Kristers Aparjods un divvietīgā ekipāža ar Kristenu Putinu, Kārli Krišu Matuzeli pierādīja, ka esam spējīgi cīnīties par vietām uz goda pjedestāla. Šoreiz esam trešā spēcīgākā komanda, piekāpjoties vien tādām kamaniņu lielvastīm kā Vācijai un Austrijai.


Teicamu sniegumu demonstrējām arī individuālajās cīņās. Tā, piemēram, junioru konkurencē, kur sacensībās piedalājās 25 dalībnieki labāko sešiniekā iekļuva Kristers Aparjods. Savukārt Ralfs Bērziņš palika 15.vietā, aiz sevis astājot komandas biedru Gunāru Bergu - 16.vieta.


Meitenēm šoreiz tik labi neveicās. 22 dalībnieču vidū, mūsu Kendija Aparjode un Alise Evelīna Mitkus ierindojās attiecīgi 15. un 17. pozīcijā.


Sacensībās startēja arī jaunieši un jaunietes A vecuma grupā. Jauniešiem, kur sacensībām bija pieteikti 60 dalībnieki no kuriem finišēja 58 spotisti, mūsu jaunie sportisti startēja teicami. Labāko sniegumu rādīja Roberts Plūme, kurš ierindojās 17.pozīcijā. Divas vietas zemāk palika Edgars Karnītis.


Divvietīgo ekipāžu konkurencē šajā vecuma grupā mūsu ekipāža Aksels Tupe/Kaspars Šļahota ierindojās pirmajā desmitniekā - 9.vieta.


Jaunietēm A vecuma grupā sacensībās piedalījās 40 jaunās sportistes. Mūsu meitenes šajā vecuma grupā attiecīgi ierindojās - Anda Upīte 16.pozīcija, Zelma Bite 24.vieta, bet Kate Keita Farenhorste 32.vietā.


Paldies jāsaka arī treneru kolektīvam - Aivai Aparjodei, Aivaram Kalniņam un Zintim Šaicānam.

2015.02.01. 7297
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK