LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kristers Aparjods mājas trasē izcīna sudrabu

Svētdien, 25. februārī, Eberspächer Pasaules kausa astotā posma otrā diena iesākās ar vīriešu sacensībām, kurās Latviju pārstāvēja četri sportisti: Kriters Aparjods, Gints Bērziņš, Roberts Dreimanis un Kaspars Rinks.

Uz goda pjedestāla divi vācieši. Uzvaru izcīnīja vācietis Fēlikss Lohs (Felix Loch), mājinieku Kristeru Aparjodu divu braucienu summā apsteidzot vien par 0.059 sekundēm. Savukārt, uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Makss Langenhans (Max Langenhan) [+0.312].

Kristers Aparjods: “Ieraudzīju Fēliksa otrā brauciena laiku un dzirdēju ovācijas startā, bet uz to nekoncentrējos, gribēju vienkārši izlabot pirmā brauciena kļūdas un veikt savu labāko braucienu. Tāds ir sports, kādreiz tu uzvari, kādreiz zaudē. Protams, nevar šo nosaukt par zaudējumu – otrā vieta, tas ir superīgi, bet mājās gribēju izcīnīt kaut ko spīdīgāku.  

Gints Bērziņš pirmajā braucienā uzrādīja septīto labāko finiša laiku, bet otrajā braucienā latvietis sava pirmā brauciena rezultātu uzlaboja par 0,190 sekundēm un divu braucienu summā izcīnīja vietu labāko sešiniekā [+0.574].

Roberts Dreimanis divu braucienu summā izcīnīja 18. pozīciju [+3.124]. Savukārt,  Kaspars Rinks pirmajā braucienā piedzīvoja kritienu, bet, tiekot atpakaļ kamanās, spēja sasniegt finiša līniju.  Otrajā braucienā Rinks pieļāva kļūdas trases lejas daļā un divu braucienu summā ierindojās 21. vietā.  

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē TV6, portālā tv3.lv, TV3 Play, kā arī Go3, vai nāc un atbalsti klātienē, Bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”.

Svētdiena, 25. februāris

14:15 BMW Sprinta kauss SIEVIETES

15:05 BMW Sprinta kauss VĪRIEŠU divvietīgās ekipāžas 

15:35 BMW Sprinta kauss SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

16:20 BMW Sprinta kauss VĪRIEŠI  

 

 

2024.02.25. 409
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK