LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas Kamaniņu sporta federācija izveido internetveikalu sporta līdzjutējiem

Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF) nāk klajā ar internetveikalu www.lugelatvia.com, kurā ikvienam interesentam būs iespēja iegādāties dažādas preces, lai atbalstītu Latvijas kamaniņu sportu. Interneta veikalā iespējams iegādāties džemperus, t-kreklus, cepures, kā arī krūzes un sporta maisiņus dažādās dizainu variācijās.

Ņemot vērā to, ka LKSF no sporta entuziastiem ik pa laikam saņem lūgumu iegādāties sporta atribūtiku, tika izveidots interneta veikals, lai ikviens ar savu pirkumu varētu priecēt gan sevi, gan atbalstīt kamaniņu sporta jaunatni.

LKSF interneta veikals ir lieliska iespēja kamaniņu sporta faniem gan no Latvijas, gan citām valstīm iegādāties apdrukātu apģērbu, cepures, somas un krūzes, tādā veidā popularizējot šo sporta veidu un atbalstot mūsu jaunos kamaniņu braucējus, radot piederību kamanu saimei!” tā LKSF ģenerālsekretārs Kristaps Mauriņš.

Visi iegūtie līdzekļi no interneta veikala tiks novirzīti Latvijas Bērnu un jauniešu kamaniņu sporta skolas (BJKSS) attīstībai.

 

2023.09.04. 843
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK