LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Viessmann Pasaules kauss turpināsies Kēnigzē, Vācijā

5. un 6. janvārī Kēnigzē, Vācijā norisināsies piektais Viessmann Pasaules kausa posms kamaniņu sportā, kas pēc ilgāka pārtraukuma pulcēs visus Latvijas Nacionālās kamaniņu izlases sportistus.


Pēdējos trijos Viessmann Pasaules kausa posmos, kuri norisinājās Ziemeļamerikā, nestartēja Artūrs Dārznieks un Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, kuri turpināja trenēties Eiropā un gatavoties sezonas svarīgākajiem startiem – Pasaules un Eiropas čempionātiem –, kuri gaidāmi janvāra beigās un februārī. Šie sportisti, kā arī Kendija Aparjode, Kristers Aparjods, Inārs Kivlenieks un Riks Kristens Rozītis piektdien, 4. janvārī, startēs Nāciju kausā, kur mēģinās nodrošināt starta vietu piektajā Viessmann Pasaules kausa posmā.


Ulla Zirne, Elīza Cauce, Andris Šics/Juris Šics un Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs piektdien aizvadīs treniņu labāko grupas sastāvā, jo pēc pēdējo Viessmann Pasaules kausa posmu rezultātiem jau automātiski ir kvalificējušies pamatsacensībām.


Pēc pirmajiem četriem posmiem visaugstāko vietu kopvērtējumā starp Latvijas sportistiem ieņem Andris un Juris Šici, kuri ierindojas 4. vietā. 9. vieta Kristenam Putinam/Imantam Marcinkēvičam, kā arī Elīzai Caucei sieviešu konkurencē. Ne tik sekmīgi starti izvērtušies vīriem, starp kuriem visaugstāk – 23. vietā – atrodas Inārs Kivlenieks.


Kēnigzē līdz ar piekto Viessmann Pasaules kausa posmu norisināsies arī trešais Viessmann komandu stafetes Pasaules kausa posms kopā ar BMW.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Raidlaiki sestdien, 5. janvārī, no 11:10 līdz 16:10, kad uz stata stāsies divvietīgās ekipāžas un sievietes. Savukārt svētdien, 6. janvārī, no 11:00 līdz 15:40 varēs vērot vīriešu sacensības un komandu stafeti.


 

2019.01.03. 5774
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK