LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Leikplesida uzņems pēdējo 2018. gada Viessmann Pasaules kausa posmu

15. un 16. decembrī Leikplesidā, ASV norisināsies sezonas ceturtais Viessmann Pasaules kausa posms, kas būs noslēdzošais posms Ziemeļamerikas tūrē. Uz starta Leikplesidā stāsies arī virkne spēcīgāko Latvijas sportistu.


Starta vietu ceturtajā Viessmann Pasaules kausa posmā sev jau ir nodrošinājuši brāļi Šici, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Elīza Cauce un Kendija Aparjode. Ulla Zirne, Kristers Aparjods, Inārs Kivlenieks un Riks Kristens Rozītis piektdien, 14. decembrī, startēs Nāciju kausā, kur labākie sportisti kvalificējas pamatsacensībām.


Pagājušajā nedēļā Kalgarī, Kanādā Latvijas sportisti uzrādīja virkni TOP10 rezultātu – 6. un 7. vieta attiecīgi Kristenam Putinam/Imantam Marcinkēvičam un Andrim Šicam/Jurim Šicam, bet dāmu konkurencē Elīza Cauce astotā un Ulla Zirne devītā. Komandu stafetē Latvija jau otro reizi šosezon ierindojās 5. vietā.


Viessmann Pasaules kausa kopvērtējumā pēc trim posmiem divvietīgo ekipāžu konkurencē brāļi Šici ieņem piekto, bet Putins/Marcinkēvičs sesto vietu, kamēr Elīza Cauce ierindojas astotajā pozīcijā starp dāmām. Vīru konkurencē augstāko vietu ieņem Kristers Aparjods, kuram 24. pozīcija.


Leikplesidā kopā ar ceturto Viessmann Pasaules kausa posmu tiks aizvadīts arī otrais BMW sprinta Pasaules kausa posms, kurā startēs 15 labākie divnieki, vīri un dāmas.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Raidlaiki sestdien, 15. decembrī, no 15:55 līdz 21:25, kad uz stata stāsies vīri un divvietīgās ekipāžas, taču vīru otro braucienu tiešraidē nebūs iespējams redzēt. Savukārt svētdien, 16. decembrī, no 15:25 līdz 20:45 norisināsies dāmu un sprinta sacensības.

2018.12.14. 4852
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK