LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Labdarības izsolē "Atbalsts Ukrainai" saziedots vairāk nekā viens tūkstotis eiro

Sestdien, 30. aprīlī iepirkšanās centrā "Akropole Rīga", sporta bārā "O'Learys" norisinājās labarības izsole "Atbalsts Ukrainai".


Izsolē savā īpašumā varēja iegūt dažādus ar kamaniņu sportu, kā arī Pekinas Ziemas olimpiskajām spēlēm saistītus priekšmetus. Kā arī klātienē satikt Latvijas Nacionālo kamaniņu sporta izlasi un tās olimpiešus. Iegūt autogrāfus, apskatīt ekipējumu un vēl daudz ko citu. 


Atklājot Ukrainas atbalstam vēltīto labdarības izsoli, Latvijas Kamaniņu sporta federācijas prezidents Atis Strenga savā uzrunā sacīja: "Mēs vēlamies cīnīties trasēs un sporta arēnās, mēs nevēlamies tās cīņas, kas šodien notiek Ukrainā. Pienāks laiks, kad šis murgs beigsies, un es ceru, ka tas beigsies pēc iespējas ātrāk. Bet mums, esot šeit, ir jāpalīdz visiem ukraiņiem, kas ir ierauti šajās cīņās, aizstāvot brīvību un demokrātiju."


Labdarības izsolē kopā tika saziedots viens tūkstotis trīs simti divi eiro un septiņdesmit viens cents (1302.71 EUR).


Visa labdarības izsolē iegūtā nauda tika noziedota labdarības organizācijai "Ziedot.lv", Ukrainas cilvēkiem.


Vēlamies pateikties Latvijas Nacionālajai kamaniņu sporta izlasei un tās treneriem par dalību un atsaucību. Paldies ikvienam, kas piedalījās un palīdzēja pasākuma organizēšanā. Īpašs paldies Latvijas Olimpiskajai komitejai par Pekinas Ziemas olimpisko spēļu izsoles priekšmetiem. 


 

2022.05.03. 2120
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK