LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas Junioru un jauniešu izlase atgriežas starptautisko sacensību režīmā

23. novembrī Latvijas Junioru un jauniešu kamaniņus sporta izlase pēc izlaistas 2020./21. gada sezonas Covid-19 pandēmijas dēļ devās uz Laplaņu, Francijā, lai gatavotos pirmajam un otrajam Pasaules kausa posmam, kas norisināsies no 2. līdz 4. decembrim.


Latvijas Junioru un jauniešu izlase uz Laplaņu devās 16 atlētu sasāvā. Trīs junioru divvietīgās ekipāžas – Eduards Ševics - Mikeļševics/Lūkass Krasts, Kaspars Rinks/Vitālijs Jegorovs, Viktorija Ziediņa/Selīna Zvilna – un dāmu divnieks Anda Upīte/Sanija Ozoliņa. Divas jauniešu A ekipāžas: Raimonds Baltgalvis/ Krišjānis Brūns un Marta Robežniece/Kitija Bogdanova. Juniores: Frančeska Bona un Zane Kaluma. Juniors Kaspars Rinks. Kā arī četri jauniešu A konkurences sportisti: Selīna Zvilna, Agnija Bogdanova, Raimonds Baltgalvis un Aleksis Siņiļņikovs.


No 2. līdz 4. decembrim Latvijas Junioru un jauniešu izlase par godalgām cīnīsies visās vecuma kategorijās: juniori, juniores, jaunieši A, jaunietes A, jaunietes A (divvietīgās ekipāžas), jaunieši A (divvietīgās ekipāžas), juniori (divvietīgās ekipāžas), kā arī juniores (divvietīgās ekipāžas).

2021.12.01. 2782
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK