LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

ATCELTS 2020. gada "Prezidenta kauss" starta rāvienos

31. oktobrī plānotais 2020. gada "Prezidenta kauss" starta rāvienos tiek atcelts uz nenoteiktu laiku.


Cenšoties ierobežot straujo Covid-19 izplatības pieagumu Latvijā, Ministru kabinets, otrdien, 13. oktobrī pieņēma lēmumu, ka no 17. oktobra līdz 9. novembrim būs spēkā vairāki ierobežojumi. Tajā skaitā aizliegums organizēt sporta pasākumus, tas ir, arī sacensības (neattiecas uz starptautiskiem sporta pasākumiem, kā arī komandu sporta spēļu augstāko līgu komandu sporta sacensībām pieaugušajiem).


Ministru kabineta grozītie noteikumi saistībā ar Covid-19 ierobežošanu paredz, ka no 17. oktobra līdz 9. novembrim sporta treniņi (nodarbības) tiek organizēti ārtelpās, individuāli vai attālināti. Organizējot grupu sporta treniņus (nodarbības) ārtelpās, neizmanto ģērbtuves. Minētais ierobežojums nav attiecināms uz Latvijas pieaugušo izlases, Latvijas Olimpiskās vienības un Latvijas Paralimpiskās vienības sportistu, kā arī komandu sporta spēļu augstāko līgu komandu sporta treniņiem pieaugušajiem."


Tāpēc, balstoties uz valstī izsludinātajiem ierobežojumiem, Latvijas Kamaniņu sporta izlase turpinās trenēties gan Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē, gan ledus estakādē. 


Informēsim par turpmākiem lēmumiem saistībā ar treniņu procesu un sacensību organizēšanu.


Sargiet sevi un citus!


 


 


 


Foto: Mareks Gaļinovskis/ FotoMan.lv


 


 


 

2020.10.14. 2869
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK