LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

LKSF ievēlēts jauns viceprezidents un valdes locekļi

Trešdien, 7. oktobrī  Rīgā, Olimpiskajā Sporta centrā “Elektrum” norisinājās Latvijas Kamaniņu sporta federācijas (LKSF) biedru kopsapulce un valdes vēlēšanas.


Svinīgajā uzrunā Atis Strenga izteica cerību, ka uz priekšu mēs dosimies ar vēl veiksmīgākām domām un atklāja, ka divu gadu laikā, Daiņa Caunes vadībā tiks apkopoti materiāli un atmiņas par kamaniņu sportu un izdota grāmata, kuru atstāt tālāk vēsturei. “Mums visiem ir kopīgs dzīves veids- kamaniņu sports!”, saka Strenga.


Atis Strenga, līdzšinējais LKSF prezidents, tika pārvēlēts amatā, sākot savu sesto termiņu pēc kārtas. Par LKSF viceprezidentu ievēlēts Klāvs Vasks, bijušais kamaniņu braucējs, kurš startēja divvietīgajās ekipāžās un 1993. gada Junioru čempionātā izcīnīja trešo vietu (divvietīgā ekipāža: Klāvs Vasks/Sandris Līvzemnieks). Kā arī ģenerālsekretāres pienākumus turpinās veikt Dace Gods- Romanovska.


Nelielas izmaiņas notikušas arī LKSF valdē – tajā vairs nav Juris Šics, viņa vietā ievēlēts Andris Šics. Tāpat valdē darbu neturpinās arī Aivars Kalniņš un Pēteris Cīmanis. Pirmo reizi valdē ievēlēts pašreizējais Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases treneris un menedžeris Kristaps Mauriņš un Zintis Šaicāns- Latvijas Junioru un jauniešu izlases galvenais treneris. Savukārt darbu valdē nemainīgi turpinās Normunds Grava, kurš pārstāvēs sacensību tiesnešus, tāpat arī darbu turpinās Dace Ābeltiņa, Ingrīda Amantova un Dace Gods-Romanovska.


Vēlēšanās piedalījās astoņi no desmit LKSF biedriem (sporta klubiem un biedrībām). Prezidents, viceprezidents un ģenerālsekretāre ievēlēti vienbalsīgi. Amatpersonas ievēlētas uz četriem gadiem.



LKSF ievēlēts jauns viceprezidents un valdes locekļi
2020.10.07. 6398
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK