LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Krievija pirmoreiz uzņems Pasaules čempionātu kamaniņu sportā

No 14. līdz 16. februārim olimpiskajā trasē Sočos, Krievijā pirmoreiz norisināsies Pasaules čempionāts kamaniņu sportā, kur godalgas tiks sadalītas sieviešu, vīriešu un divvietīgo ekipāžu konkurencē individuāli, kā arī sprintā, komandu stafetē un U23 kategorijā.


Latvijas Nacionālā kamaniņu sporta izlase uz Sočiem devusies kuplā skaitā. Uz starta stāsies pieredzējušie brāļi Andris un Juris Šici, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Kristers Aparjods, Inārs Kivlenieks, Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks, Kendija Aparjode, Elīza Cauce un Ulla Zirne. Treniņus Sočos aizvada arī Latvijas jaunākā ekipāža Mārtiņš Bots/Roberts Plūme.


Pasaules čempionātā kopā piedalīsies ap 100 sportistu no 19 valstīm. 2019. gada Pasaules čempionātā vienīgo godalgu U23 konkurencē izcīnīja Kristers Aparjods, finišējot 2. vietā. Sprintā augstajā ceturtajā vietā finišēja brāļi Šici, kamēr K. Aparjods ierindojās piektajā vietā, savukārt individuālajās sacensībās ceturtā un piektā vieta attiecīgi Oskaram Gudramovičam/Pēterim Kalniņam un Andrim Šicam/Jurim Šicam, kā arī sestā vieta Ullai Zirnei. Komandu stafetē Latvijas komanda piedzīvoja diskvalifikāciju pāragra starta dēļ.


Visas sacensību dienas būs iespējams vērot tiešraidē TET televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Piektdien:
12:30 TIEŠRAIDE Sprinta čempionāts divvietīgajām ekipāžām
13:25 TIEŠRAIDE Sprinta čempionāts sievietēm
14:20 TIEŠRAIDE Sprinta čempionāts vīriešiem


Sestdien:
12:40 1. brauciens divvietīgās ekipāžas
14:05 2. brauciens divvietīgās ekipāžas
15:15 1. brauciens sievietes
17.05 2. brauciens sievietes


Svētdien:
12:15 1. brauciens vīrieši
14:20 2. brauciens vīrieši
16:50 komandu stafete







Krievija pirmoreiz uzņems Pasaules čempionātu kamaniņu sportā
Krievija pirmoreiz uzņems Pasaules čempionātu kamaniņu sportā
Krievija pirmoreiz uzņems Pasaules čempionātu kamaniņu sportā
2020.02.12. 4127
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK