LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Aparjodam otrā vieta Nāciju kausā Altenbergā

Piektdien Altenbergā, Vācijā aizvadītas Nāciju kausa sacensības pirms nedēļas nogalē gaidāmā Viessmann Pasaules kausa septītā posma, kur sudraba godalga Kristeram Aparjodam.


K. Aparjods uzrādīja labāko starta laiku starp visiem sportistiem, kā arī vēl trases vidusdaļā atradās līdera pozīcijā, taču finišā par 0.066 sekundēm piekāpās austrietim Volfgangam Kindlam. Bronza rumāņu sportistam Valentīnam Kretu. 11. un 12. vietā finišēja attiecīgi Riks Kristens Rozītis un Artūrs Dārznieks, kuri no uzvarētāja atpalika par vairāk kā astoņām sekundes desmitdaļām, taču pārliecinoši pārvarēja kvalifikācijas barjeru pamatsacensībām.


Pārējie Latvijas sportisti – Andris un Juris Šici, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Ulla Zirne, Elīza Cauce, Kendija Aparjode un Inārs Kivlenieks – jau ir nodrošinājuši starta vietu Viessmann Pasaules kausa septītajā posmā.


Altenberga uzņems sezonas septīto no deviņiem posmiem, kur kopā ar individuālajām sacensībām norisināsies arī Viessmann Pasaules kausa piektais komandu stafetes posms.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā ir iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Raidlaiki sestdien, 2. februārī, no plkst. 10:00 līdz 15:30, kad sacensības divvietīgajām ekipāžām un vīriešiem, bet svētdien, 3. februārī, no 10:15 līdz 15:00 startēs sievietes un komandu stafete.

2019.02.01. 5156
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK