LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Nāciju kausā Insbrukā visi latvieši kvalificējas 1. Viessmann Pasaules kausa posmam

23. novembrī Insbrukā, Austrijā aizvadītas sezonas pirmās Nāciju kausa sacensības, kurās tika noteikti arī dalībnieki 1. Viessmann Pasaules kausa posmam, kas nedēļas nogalē norisināsies turpat Insbrukā. Labākais rezultāts – 6. vieta – Ullai Zirnei, bet pamatsacensībām kvalificējušies arī visi pārējie sportisti.


U. Zirne trasē pavadīja 40.307 sekundes, kas bija par 0.149 sekundēm ilgāk kā uzvarētājai austrietei Birgitai Platzerei. Startā U. Zirne vien 31. laiks, taču jau pirmajā starpfinišā sportiste bija pakāpusies uz 11. vietu, ko finišā uzlaboja vēl par piecām pozīcijām.


Vīru konkurencē labākais rezultāts Artūram Dārzniekam, kuram 12. vieta ar laiku 50.771, kas ir par 0.401 sekundi lēnāk kā uzvarētājam mājiniekam austrietim Niko Gleiršeram. 18. vieta Rikam Kristenam Rozītim (51.073), kurš arī sev nodrošināja vietu 1. Viessmann Pasaules kausa posmā un pēc rokas savainojuma aizvadīs pirmās starptautiskās sacensības kopš pagājušā gada decembra.


Divvietīgo ekipāžu konkurencē vienīgie Latvijas pārstāvji Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs tika diskvalificēti pārsvara dēļ, taču nelielā dalībnieku skaita dēļ startēs arī pamatsacensībās.


Starta vietu 1. Viessmann Pasaules kausa posmā jau ir nodrošinājuši Andris un Juris Šici, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kendija Aparjode, Elīza Cauce, Kristers Aparjods un Inārs Kivlenieks.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Raidlaiki sestdien, 24. novembrī, būs no 12:10 līdz 16:00 pēc Latvijas laika, kad uz starta stāsies sievietes un divnieku ekipāžas, bet svētdien, 25. novembrī, no 11:10 līdz 16:25, kad sacentīsies vīrieši un norisināsies sprinta sacensības.

2018.11.23. 5483
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK