LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

42. Viessmann Pasaules kausa sezona sāksies Austrijā

24. un 25. novembrī Insbrukā, Austrijā ar 1. Viessmann Pasaules kausa posmu tiks atklāta 2018./2019. gada starptautiskā sacensību sezona kamaniņu sportā. Uz Insbruku pilnā sastāvā devusies arī Latvijas Nacionālā kamaniņu izlase.


Insbrukas trasē arī pirms gada norisinājās sezonas atklāšanas sacensības, kad labāko rezultātu – 7. vietu – uzrādīja Kristers Aparjods un Andris un Juris Šici, bet komandu stafetē tika izcīnīta 5. vieta.


Starta vietu 1. Viessmann Pasaules kausa posmā sev ir nodrošinājuši Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kristers Aparjods, Inārs Kivlenieks, Elīza Cauce un Kendija Aparjode, savukārt 23. novembrī Nāciju kausā, kur tikai daļa kvalificējas pamatsacensībām, startēs Artūrs Dārznieks, Riks Kristens Rozīts, Ulla Zirne un Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Raidlaiki sestdien, 24. novembrī, būs no 12:10 līdz 16:00 pēc Latvijas laika, kad uz starta stāsies sievietes un divnieku ekipāžas, bet svētdien, 25. novembrī, no 11:10 līdz 16:25, kad sacentīsies vīrieši un norisināsies sprinta sacensības.

2018.11.22. 4773
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK