LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Andris un Juris Šici pirmo reizi šosezon labāko trijniekā

Ar sieviešu sacensībām Leikplesidā, ASV noslēdzies 5. Viessmann Pasaules kausa posms. Aizvadīts arī 2. BMW sprinta Pasaules kausa posms, kur Andris un Juris Šici pirmoreiz šosezon kāpa uz goda pjedestāla, izcīnot 3. vietu.


Dāmu sacensībās Ulla Zirne noslēdza labāko divpadsmitnieku, kā arī nodrošināja vietu sprinta sacensībās. Pēc pirmā brauciena U. Zirne ieņēma 13. vietu, taču otrajā braucienā, kurā gan nedaudz sliktāks laiks, izdevās pakāpties. Uzvarētājai vācietei Nātālijai Geisenbergerei divu braucienu summā U. Zirne piekāpas par 0.750 sekundēm. Sudrabs un bronza Kanādas sportistēm Aleksai Gohai un Kimberlijai Makrejai. Elīzai Caucei braucienos attiecīgi 17. un 18. rezultāts, summā 18. vieta (+1.254).


Brāļi Šici piektdien pamatsacensības noslēdza 11. vietā, pieļaujot kļūdas abos braucienos. Arī sprinta sacensībās tika pieļauta neliela kļūda trases vidusdaļā, taču tā neliedza pakāpties uz 3. vietu (+0.305). Uzvaru posmā un arī BMW sprinta kausa kopvērtējumā nodrošināja vācieši Tonijs Egerts/Saša Benekens, bet sudrabs austriešiem Peteram Penzam/Georgam Fišleram.


Ulla Zirne sprinta sacensībās pieļāva lielu kļūdu un bija tuvu kritienam, taču spēja savākt kamanu un finišēt 14. vietā (+0.822). Pirmā uzvara šosezon vācietei Dajanai Eitbergerei, sudrabs Kanādas sportistei Aleksai Gohai, bet bronza pamatsacensību uzvarētājai un Viessmann Pasaules kausa izcīņas līderei vācietei Natālijai Geisenbergerei.


Vīru sprinta sacensībās Inārs Kivlenieks aizvadīja stabilu braucienu un finišēja 11. vietā (+0.518), par divām pozīcijām uzlabojot pamatsacensību rezultātu. Uzvara austrietim un pašreizējam pasaules čempionam Volfgangam Kindlam, sudrabs vācietim Johanesam Ludvigam, bet bronza amerikānim Teiloram Klojam Morisam.


Viessmann Pasaules kausa izcīņa turpināsies pēc Jaunā gada, kad 6. un 7. janvārī Kēnigzē, Vācijā norisināsies 6. Viessmann Pasaules kausa posms un 4. Viessmann komandu stafetes Pasaules kausa posms kopā ar BMW. Savukārt 27. Un 28. decembrī visu Latvijas izlasi būs iespējams satikt Siguldas Bobsleja, skeleton un kamaniņu trasē, kad tiks sadalīti Latvijas kausa tituli.

2017.12.16. 7293
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK