LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Pasaules Junioru čempionāta atklāšanas ceremonijas programma

Ceturtdien, 2.februārī, plkst.19:00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā notiks Pasaules Junioru čempionāta kamaniņu sportā atklāšanas ceremonija ar dziedātājas Aminatas piedalīšanos.


Ar runām uzstāsies Starptautiskās Kamaniņu sporta federācijas viceprezidents Einars Fogelis, Saeimas Sporta komisijas priekšsēdētājs Jānis Upenieks, Lattelecom klientu attiecību vadītājs Rūdolfs Rutkovskis, kā arī Siguldas novada domes priekšsēdētāja vietniece Izglītības , kultūras un sporta jautājumos Līga Sausiņa. 


Valstu nosaukumu uzrakstus nesīs Laurenču sākumskolas 3 .a klases skolēni un vēl daži sportiskie Laurenču sākumskolas skolēni, kuri ir arī LOK projekta "Sporto visa klase" dalībnieki.


Ar vairākiem priekšnesumiem skatītājus priecēs arī 2015. gada Eirovīzijas fināliste Aminata, pēc kuras uzstāšanās visi klātesošie varēs izbaudīt svinīgo uguņošanu. 


Ceremonijas laikā plānoti satiksmes ierobežojumi – no plkst.18:30–19:30 satiksme būs slēgta Ausekļa ielā posmā no Pils ielas līdz Raiņa ielai un Pils ielā posmā no Šveices ielas līdz Ausekļa ielai, visas dienas garumā būs slēgts stāvlaukums Ausekļa ielā 2. 



Pasaules Junioru čempionāta atklāšanas ceremonijas programma
2017.02.01. 9535
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK