LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

SIGULDA UZŅEM VIESSMANN PASAULES KAUSA 4.POSMA SACENSĪBAS KAMANIŅU SPORTĀ

Šīs nedēļas nogalē 14.-16.decembrim Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē notiks VIESSMANN Pasaules kausa 4.posma sacensības kamaniņu sportā.


Sigulda VIESSMANN Pasaules kausa posma sacensības rīko jau 22.reizi. Savu dalību šajās sacensībās ir apstiprinājuši 146 sportisti (55 vīrieši, 35 sievietes un 28 vīriešu divnieku ekipāžas) no 26 valstīm. Latviju vīriešu konkurencē pārstāvēs Inārs Kivlenieks, Mārtiņš Rubenis, Kristaps Mauriņš, sievietēm – Maija Tīruma, Elīza Tīruma, Saiva Dambīte, Kendija Aparjode, divnieku ekipāžām – AndrisŠics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš.


Kā atzīst LKSF prezidents Atis Strenga šogad līdzjutējus sacensību vietā gaida dažādi jaunumi, jo tās noritēs jau Ziemassvētku noskaņā. Ņemot vērā adventes laika īpašo labestības auru, arī sacensību organizatori vēlas sniegt palīdzīgu roku un atbalstu bērniem, kuriem ir iespēja sākt pilnvērtīgu dzīvi. Ejot uz pasākumu Jums būs iespēja ziedot divām jaunām ģimenēm SOS bērnu ciematā Īslīcē un Valmierā, kurām nepiecienāma palīdzība. www.sosbernuciemati.lv.


Sestdien 15.decembrī trasē īpaši būs gaidītas ģimenes ar maziem bērniem. Skatītājus priecēs un pārsteigumus gādās Ziemassvētku vecītis, rūķi, eglīte un muzikāli priekšnesumi. Drosmīgākajiem būs arī iespēja nobraukt ar īstām sacensību kamanām Siguldas starta estakādē. Sacensību pauzēs muzicēs MC ORĶESTRIS.


Savukārt 16.decembrī jaunieši varēs uzzināt kādas profesijas piedāvā apgūt Rīgas Amatniecības vidusskolā, kā arī paši pamēģināt savus spēkus radošajās darbnīcās. Protams, būs arī muzikāli priekšnesumi Samantas Tīnas Dance Party, modes skates, izlozes un citas aktivitātes. Savukārt, oficiālais Subaru dīleris Latvijā „Ad Rem auto” ir sarūpējis vairākus pārsteigumus – „Simpātiju balvu” kādam no sportistiem, iespēju aplūkot jaunākos SUBARU auto modeļus – visiem līdzjutējiem, bet pašiem mazākajiem sacensību faniem – nelielas dāvanas.


Latvijas kamaniņu sporta izlases galvenais treneris Pēteris Cīmanis runājot par Latvijas sportistu dalību sacensībās atzina, ka „sezonas sākums nav izdevies spīdošs, taču ceram, ka mājās starts izdosies labāks. Šogad nometnēs esam strādājuši vairāk un labāk kā citās sezonās un rezultātam vajadzētu būt.”

2012.12.12. 9419
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK